PRIVACY POLICY

Privacy Policy for All About Human Capital

Στο All About Human Capital, προσβάσιμο από το www.allabouthumancapital.com , μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το All About Human Capital και τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας σχετικά με τις πληροφορίες που μοιράστηκαν ή / και συλλέγουν στο All About Human Capital. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών διαφορετικών από αυτόν τον ιστότοπο. Η Πολιτική Απορρήτου μας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Αρμόδιου Πολιτικής Απορρήτου.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας και αποδέχεστε τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητούνται και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τις παράσχετε, θα σας καταστούν σαφείς στο σημείο που σας ζητάμε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, το περιεχόμενο του μηνύματος ή / και τα συνημμένα αρχεία που μπορείτε να μας στείλετε και τυχόν άλλες πληροφορίες που μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε.

Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, όπως:

  • Παρέχουμε, λειτουργούμε και διατηρούμε την ιστοσελίδα μας
  • Βελτιώνουμε, εξατομικεύουμε και επεκτείνουμε το webste μας
  • Κατανοούμε και αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε το webste μας
  • Αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες και λειτουργικότητα
  • Επικοινωνούμε μαζί σας, είτε άμεσα είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με το webste, καθώς και για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης
  • Σας στέλνουμε email
  • Βρίσκουμε και αποτρέπουμε την απάτη

Αρχεία Καταγραφής

Το All About Human Capital ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες το κάνουν αυτό και αποτελούν μέρος των αναλυτικών στοιχείων των υπηρεσιών επισκεψιμότητας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, Πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, σελίδες παραπομπής / εξόδου και πιθανώς τον αριθμό των κλικ. Δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Ο σκοπός των πληροφοριών είναι η ανάλυση τάσεων, η διαχείριση του ιστότοπου, η παρακολούθηση της κίνησης των χρηστών στον ιστότοπο και η συλλογή δημογραφικών πληροφοριών.

Cookies and Web Beacons

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος, το All About Human Capital χρησιμοποιεί «cookies». Αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων των επισκεπτών και των σελίδων στον ιστότοπο στον οποίο ο επισκέπτης είχε πρόσβαση ή επισκέφτηκε. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών προσαρμόζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών ή / και άλλες πληροφορίες.

Για πιο γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cookies, διαβάστε το “What Are Cookies”.

Πολιτικές Απορρήτου Διαφημιστικών Συνεργατών

Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα για να βρείτε την Πολιτική απορρήτου για καθέναν από τους διαφημιστικούς συνεργάτες του All About Human Capital.

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων ή τα δίκτυα διαφημίσεων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookie, JavaScript ή Web Beacons που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις τους και συνδέσμους που εμφανίζονται στο All About Human Capital, οι οποίοι αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβεί αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών τους και / ή για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε σε ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Λάβετε υπόψη ότι το All About Human Capital δεν έχει πρόσβαση ή ελέγχει αυτά τα cookie που χρησιμοποιούνται από διαφημιστές τρίτων.

Πολιτικές Απορρήτου Τρίτων

Η Πολιτική απορρήτου του All About Human Capital δεν ισχύει για άλλους διαφημιζόμενους ή ιστότοπους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτων για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από ορισμένες επιλογές.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσω των μεμονωμένων επιλογών του προγράμματος περιήγησής σας. Για να μάθετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookie με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης ιστού, μπορείτε να τις βρείτε στους αντίστοιχους ιστότοπους των προγραμμάτων περιήγησης.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μη πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνιας έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση για τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή και όχι να πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαιώματα Προστασίας Δεδομένων GDPR

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα εξής:

Το δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Το δικαίωμα διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Το δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για Παιδιά

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας για τα παιδιά κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρατηρούν, να συμμετέχουν ή / και να παρακολουθούν και να καθοδηγούν τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα.

Το All About Human Capital δεν συλλέγει εν γνώσει του Προσωπικά Στοιχεία από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας παρείχε τέτοιου είδους πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα κάνουμε τις καλύτερες προσπάθειές μας να αφαιρέσουμε αμέσως αυτές τις πληροφορίες από τα αρχεία μας.